Välkommen till min blogg om Karin Boye!

 

Hur kan jag säga om din röst är vacker.

Jag vet ju bara, att den genomtränger mig

och kommer mig att darra som ett löv

och trasar sönder mig och spränger mig.

 

Vad vet jag om din hud och dina lemmar.

Det bara skakar mig att de är dina,

så att för mig finns ingen sömn och vila,

tills de är mina.

 

Det här är den dikt jag tog med mig till USA 1975, och som förmodligen gav upphov till mitt arbete.

Välkommen till min sida!

En kommentar till “Välkommen till min blogg om Karin Boye!”

  1. Jag ser med spänning fram emot inlägg från dig på din blogg. Hoppas du skriver mycket och ofta. Jag heter Petra Inna (mina förnamn) och finns på FB med mina förnamn. Karin Boye var ju en av de stora författarna min generation fick möta (jag är född 1945).
    Mvh,
    /Petra

Kommentarer är stängda.